fbpx

Service-overzicht

Verhuizen vergt veel tijd en kan veel ongemak met zich meebrengen. Allereerst zal je tijd worden opgeslokt door het voorbereidende werk, en daarnaast is het plannen van alle werkzaamheden ook een heel karwei. Bij Giraf Verhuizingen helpen we jou graag om het hele proces in goede banen te leiden. Onze ervaring stelt ons in staat altijd een stapje vooruit te denken en dus eventuele moeilijkheden vooraf te ontwaren en aan te pakken.

Zoek je een betrouwbare partner voor je complete verhuizing in, van of naar Rotterdam, Den Haag of Delft? Op ons kun je rekenen.

Onze 5 garanties

  • Neem je contact met ons op? Wij reageren binnen 24 uur
  • Wij bieden complete exclusieve verhuizingen tegen vaste prijzen;
  • De afgesproken tijd is voor ons heilig;
  • Jouw verhuizing is verzekerd;
  • Ons verhuispersoneel werkt zorgvuldig en beheerst meerdere talen;

Persoonlijk

Een persoonlijke, vaste accountmanager die de tijd neem om naar je persoonlijke wensen te luisteren en een verhuisplan op te stellen dat voldoet aan deze wensen. Wij stellen er plezier in om voor elke verhuisvraag een passende oplossing te bieden. Maatwerk is onze expertise.

Hoogwaardig

Wil je gewoon goed en snel verhuizen zonder dat je er omkijken naar hebt? Dan helpen wij jou graag verder. Wij worden ook wel gezien als dé verhuizer binnen het luxesegment. Onze ruime ervaring beslaat het verhuizen van en naar villa’s en grachtenpanden. Als geen ander weten wij wat de wensen van onze klanten binnen deze groep zijn.

Afspraak = Afspraak

Precisie is voor ons vanzelfsprekend. Maak je bepaalde afspraken met ons aangaande het tijdstip van je verhuizing? Spreek je een inpakwijze af voor specifieke objecten? Heb je een speciale wens waarop we het oude pand moeten achterlaten? Daar houden wij ons aan!

Verhuizing Large

Vanaf
€497
Kleine verhuizing
Tussen 10 en 15 m3
Verhuiswagen
Ervaren verhuizers
Inclusief Verhuislift
Inclusief ervaren operator

Verhuizing XXL

Vanaf
€1297
Grote verhuizing
20 m3 en meer
Verhuiswagen
Ervaren verhuizers
Inclusief verhuislift
Inclusief ervaren operator

Wat onderscheidt onze exclusieve verhuisservice van andere verhuizers?

Giraf verhuizingen is een verhuisbedrijf dat zich exclusief op het hogere verhuissegment richt. Onze excellente dienstverlening verzekert je van een zorgvuldige omgang met alle kostbaarheden.

Jouw wensen als uitgangspunt

Wij streven altijd naar perfectie. Omdat perfectie voor elke klant een andere betekenis en invulling heeft, zijn jouw wensen altijd het startpunt van onze service. Door jouw wensen centraal te stellen gedurende het hele verhuisproces, kun je er met een gerust hart op vertrouwen dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Daarbij maakt het niet uit of je van Delft naar Oud-Beijerland verhuist of van Den Haag naar Rotterdam.

 

Altijd op tijd

Afspraak is afspraak bij Giraf Verhuizingen. Wij staan ervoor in dat wij altijd op de afgesproken tijd bij jou verschijnen. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent en wat je aan ons hebt.

Niets is vervelender dan te moeten wachten op een vertraagd verhuisbedrijf als de tijd dringt. Dit besef maakt dat wij een strakke planning hanteren die wij van tevoren opstellen naar aanleiding van jouw wensen.

Persoonlijk contact en correcte communicatie

Tijdens een complete verhuizing geef je jouw bezittingen over in andermans handen. Het is dan ook van groot belang een discrete verhuispartner te vinden die je altijd kunt vertrouwen. Wij zijn ons ervan bewust dat het een eer is, wanneer je ons dit vertrouwen schenkt.

Door transparantie communicatie houden wij je steeds op de hoogte van de ontwikkelingen over de verhuizing. Wij staan voor persoonlijk contact en correcte communicatie. Voor vragen staan wij altijd ter beschikking. Schroom dus niet om eventuele vragen aan ons voor te leggen.

DIRECT

OFFERTE AANVRAGEN

Step 1 of 3