Verhuislift aanvraag

VERHUISLIFT AANVRAGEN

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN IS HEEL MAKKELIJK

Stap 1 van 3

Contactgegevens

Indien u extra telefoonnummers of contactgegevens wilt aangeven doet u dit a.u.b. in de opmerking velden.
Dit is optioneel

GirafLift werkt altijd volgens de onderstaande stappen.

U doet de aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar
085 130 00 60 .

Om de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift goed voor u in te kunnen schatten, zullen wij waarschijnlijk om foto’s van uw woning op te sturen.

U kiest zelf wanneer u de verhuislift wil ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en deze tijd haalbaar zijn.

We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Daarnaast leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur van de GirafLift

De verhuislift is ingehuurd! Na de bevestiging per mail zal de lift op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur worden neergezet. Wij bedienen de lift voor u en helpen met het sjouwwerk. Na de klus krijgt u een factuur per mail.

Waarom een verhuislift aanvraag?

Wil je een verhuislift huren? Verhuist u naar een woning op hoogte? Of woont u door juist nu in? Zonder lift in de flat zal een verhuizing veel sjouwwerk opleveren. Ook de grote en zware spullen (de koelkast, wasmachine en het bankstel) zullen naar boven of beneden moeten. De meeste mensen doet dat via de trap, dat gaat na een paar verdiepingen heel veel moeite kosten. Na 3 keer van boven en beneden lopen goed merken. Jouw nieuwe en grote meubels zijn vandaag en passen niet in het trappenhuis. Als je hat alsnog wilt proberen liggen beschadigingen al snel op de loer. De gemakkelijkste manier om van al deze problemen af te zijn is door het huren van een verhuislift. Deze kan tot uw balustrade, galerij, balkon of zelfs tot aan uw raam (wat open of er uit kan). Op deze manier kunnen uw spullen altijd binnen gebracht worden, de grootste verhuisliften gaan tot en met de 9e verdieping.

Om schade te voorkomen, worden onze verhuisliften bediend door onze eigen ervaren professionals. Je hebt dus jouw handen compleet vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen.

Een verhuislift aanvraag brengt meerdere voordelen met zich mee namelijk:

  • Het is sneller en efficiënter, jou loopt niet twee keer naar boven en beneden met al jouw spullen.
  • Jouw meubels zullen niet beschadigd raken, daarnaast zal ook het trappenhuis in orde blijven.
  • Je hoeft namelijk geen gevaarlijke capriolen op een trap uit te halen.
  • Risico op problemen aan jouw rug en knieën is vele malen kleiner.
  • Ook grote objecten kunnen uit jouw woning gehaald worden en direct in jouw huis gelift worden.
  • Het is in ieder geval veiliger dan de zware spullen zelf naar boven dragen.