Open Rotterdam

HET VERHAAL BRYDEL EN GIRAFLIFT

De coronacrisis valt veel ondernemers rauw op hun dak. Veel Rotterdamse bedrijven zagen de afgelopen maanden hun inkomsten wegvallen en zitten in financieel zwaar weer. Toch zijn er ook ondernemers die in de corona periode hun bedrijf op een creatieve manier nieuw leven in wisten te blazen. Een van deze ondernemers is Brydel Miquel.

Open Rotterdam interviewt Brydel
over zijn Verhuislift in Rotterdam

Brydel wist zich te herpakken nadat zijn werkzaamheden in de dansindustrie verloren gingen. Hij besloot het over een andere boeg te gooien en verving zijn baan in de marketing voor een baan als verhuizer. Nu rijdt hij rond in een vrolijk gestipte verhuiswagen met lift om mensen te helpen met de verhuizing.

Nu al uitbreiden?
Het had niet veel beter kunnen uitpakken voor de 36-jarige ondernemer. Volgens Brydel is het razend druk en hij is helemaal gelukkig met zijn nieuwe baan. Nog maar vijf maanden na het oprichten van zijn nieuwe bedrijf Giraflift, zit hij er al aan te denken om een tweede wagen erbij te kopen en nieuwe collega’s aan te nemen.

Met zijn nieuwe bedrijf wil Brydel ook iets bijdragen aan het goede doel. Van elke klus die hij heeft, gaat vijf euro naar de bescherming van giraffen in Afrika. In de toekomst hoopt hij samen te kunnen werken met Diergaarde Blijdorp om ook de giraffen daar te sponsoren.

 

Artikel van Open Rotterdam
Gepubliceerd op Maandag 26 oktober 2020 13:17

Verhuislift huren in Rotterdam?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? GirafLift kan je daar uitstekend mee helpen. Wij zorgen voor een verhuislift waar jij gebruik van kunt maken op basis van het aantal artikelen dat u wilt verhuizen. Gaat het om grote Amerikaans koelkast die niet door het trappenhuis kunnen of is je bank geleverd en te zwaar om te tillen? Jij kunt een verhuislift huren in Rotterdam en er daarmee eenvoudig voor zorgen dat je toch kan verhuizen.