Veel gestelde vragen

Een korte lijst van veel gestelde vragen als het gaat om het huren van een verhuislift.

Regel jij je eigen verhuizing, maar kun je wat extra hulp gebruiken van een verhuislift? Wij bieden jou een ideale oplossing voor lastig te verplaatsen objecten, moeilijk toegankelijke etagewoningen en te kleine liften. Onze ervaren liftboy zorgt voor de bediening van de verhuislift, verder kun je de verhuizing zelf verzorgen. Daar waar je hulp nodig hebt kun je de verhuislift inzetten.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift, ook wel een ladderlift of meubellift genoemd, is een lift die word gebruikt om grote, zware of grote aantallen spullen omhoog of omlaag te liften. In plaats van eindeloos de trap op en af te moeten lopen met een zware last kan ook een verhuislift van giraflift.nl worden ingezet. Zo kunnen alle spullen tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27 meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wanneer heb ik een verhuislift nodig?

Onze verhuisliften bieden de oplossing voor ouderwets verhuizen. Geen trappen meer op en af met veel te zware dozen en te grote meubels die niet passen in krappe portieken met als gevolg beschadiging van uw meubels en de muren. Bij verbouwingen hoeft u niet meer te sjouwen met pakken tegels, laminaat, zakken lijm, cement en hout. Bij plaatsen van zonnepanelen. Uw nieuwe bank omhoog en uw oude bank omlaag, twee vliegen in een klap. Er zijn tal van mogelijkheden waar onze verhuisliften de oplossing voor bieden.

Wie bedient de verhuislift op locatie?

Al onze verhuisliften worden verhuurd inclusief een meewerkende operator en/of een ervaren verhuizer zodat u nooit zelf een verhuislift hoeft te bedienen. Zelf de handleidingen doorspitten en onveilige situaties door gebrek aan ervaring willen wij hiermee ook voorkomen. Onze operator is een echte ervaren vakman,  die bekend is met alles om jouw bezittingen veilig en snel te liften met een verhuislift.

Wat kost het om een ladderlift te huren bij GirafLift?

Bij GirafLift kun je een verhuislift huren voor een all-in prijs. Een verhuislift verhuren wij al vanaf € 79,- per opdracht inclusief btw en inclusief ervaren verhuisliftbediender. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten in de regio Den Haag. Wil je een lift buiten deze regio? Dat kan ook! Wij rekenen dan €0,50 per km.

Met deze duidelijke prijzen willen wij ervoor zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan. Geen onverwachte kosten, maar een duidelijke prijsafspraak.

Wil je meer weten over onze tarieven, klik hier. 

Wat is de capaciteit of het laadvermogen van een verhuislift?

De verhuisliften die wij gebruiken hebben een laadvermogen van maximaal 400 kilo.
Dat komt neer op ongeveer 5 massieve chesterfield banken tegelijkertijd. Dus je bank van de ikea, massief tafelblad, marmeren keukenblad, jacuzzi, kast op maat of zonnepanelen kunnen wij zonder problemen liften.

Hoe hoog kan een verhuislift komen?

Onze verhuisliften gaan tot 27 meter hoog. Dat komt er op neer dat wij jouw bezittingen tot de 9e verdieping veilig en snel kunnen liften.

Wanneer begint de verhuurtijd te lopen?

De verhuurtijd gaat in bij aankomst tot aan vertrek, dit is dus inclusief de op- en afbouwtijd.

Kan ik meehelpen om de kosten van de verhuislift te verlagen?

Ja hoor, als u en uw vrienden of familie meehelpen scheelt dat natuurlijk tijd. Vanzelfsprekend resulteert dat in een lagere rekening.

Wanneer moet ik betalen voor een verhuislift?

Bij ons hoeft u nooit vooruit te betalen. U betaalt pas aan het eind van de lift.

Hoe moet ik betalen voor het huren van een verhuislift?

Betaling vindt direct na de lift plaatst en via pin of in contanten.

Zijn de kosten voor een verhuislift inclusief BTW ?

Ja, de prijzen op de website zijn voor particulieren en daarom inclusief BTW.

Werken jullie ook in het weekend?

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuisliften zijn in het weekend ook gewoon beschikbaar.

Zelfs ons callcenter is in het weekend geopend!

Indien je nog vragen hebt, neem direct contact op via whatsapp