Object Service overzicht

Verhuizen kost tijd en is nogal eens kostbaar. Om de verhuiskosten in de hand te houden, is een verhuislift huren Den haag dan ook een voordelige oplossing. Dit maakt het verplaatsen van grote en zware spullen naar een hoger gelegen verdieping gemakkelijker en voorkomt ongewenste schade en ongelukken. Als bijkomend voordeel bespaart u tijd en geld. De klus wordt door onze specialisten namelijk een stuk sneller geklaard.

Bij GirafLift is het bovendien mogelijk om goedkoop verhuisliften te huren. U betaalt namelijk alleen voor de tijd dat u het materiaal nodig heeft. Vervoert u dus enkel een zwaar of groot object, dan huurt u de lift voor een klein deel van de dag. Vervoer, bediening en beschermingsmateriaal voor uw spullen zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u eenvoudig en goedkoop verhuisliften huren in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

IMG_20200530_114708

Hoe werkt het?!

Zeg vaarwel tegen vermoeiende verhuizingen en te groot meubilair in veel te krappe portieken.

  • Wij installeren en bedienen voor u de lift.
  • Wij helpen u met tillen.
  • Heeft u spoed? Wij liften uw spullen binnen 24u.
  • Wij liften voor u tot en met de 8e etage.
  • Wij brengen geen voorrijkosten voor de eerste 20 km.

3 REDENEN WAAROM U VOOR GIRAFLIFT KIEST:

1. Sneller Klaar

Door tijdens een verhuizing gebruik te maken van een verhuislift bent u veel sneller klaar met uw verhuizing en loopt u veel minder kans om iets te beschadigen aan uw woning of aan uw inboedel.

2. Professioneel ontzorgd

Onze verhuisliften worden bediend door een professional die ook meehelpt met het nodige sjouwen.

3. Particulier en zakelijk

Wij zijn actief in verschillende branches: verhuizingen, verbouwingen en ontruimingen. De GirafLiften zijn beide particulier en zakelijk in te huren.

Een GirafLift huren in 5 stappen

GirafLift werkt altijd volgens dezelfde werkwijze. Om u een duidelijk beeld te geven van onze manier van werken, ziet u hieronder welke werkwijze wij hanteren.

U doet de aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar 085-1300060 .

Om de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift goed voor u in te kunnen schatten, zullen wij u vragen om foto’s van uw woning op te sturen.

U kiest zelf wanneer u de verhuislift wilt ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en tijd haalbaar zijn.

We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Daarnaast leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur van de GirafLift.

De verhuislift is ingehuurd! Na de bevestiging per mail zal de lift op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur worden neergezet. Wij bedienen de lift voor u en helpen met het sjouwwerk. Na de klus krijgt u een factuur per mail.

Indien je naar verwachting toch meer dan 3 artikelen naar boven of beneden wilt liften adviseren we onze dienst Lift per uur