Avond of Zondag voor €129 per uur

Verhuislift huren in de avonduren of op zondag

Bent u aan het verhuizen in Rotterdam, Schiedam of een andere stad in Zuid-Holland en heeft u behoefte aan een verhuislift in de avonduren (tussen 17:00 en 22:00) of op zondag? Bij GirafLift kunt u eenvoudig én snel een verhuislift huren buiten de reguliere werktijden. Of het nu doordeweeks na 17:00 uur is of op zondag, wij staan voor u klaar met onze flexibele verhuurservice.

Mocht u tijdens de dag van de verhuizing ontdekken dat u een verhuislift nodig heeft voor de avonduren of op zondag, bel dan GirafLift. Wij bieden verhuisliften met personeel aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bediening van de lift. Onze verhuislift maakt het verplaatsen van omvangrijke en zware meubelstukken een stuk gemakkelijker, veiliger en sneller via het raam of balkon. Dankzij de minimale bewegingsruimte die onze verhuislift nodig heeft, kunnen wij op veel locaties komen. Dus als u een verhuislift nodig heeft buiten de reguliere werktijden, bel dan de service lijn van GirafLift, 24/7 bereikbaar!

Verhuislift huren Den Haag en omgeving

Verhuizen kost tijd en kan kostbaar zijn. Om de verhuiskosten in de hand te houden, is een verhuislift huren in Den Haag dan ook een voordelige oplossing. Dit maakt het verplaatsen van grote en zware spullen naar een hoger gelegen verdieping gemakkelijker en voorkomt ongewenste schade en ongelukken. Als bijkomend voordeel bespaart u tijd en geld. De klus wordt door onze specialisten namelijk een stuk sneller geklaard.

Bij GirafLift kunt u bovendien terecht voor het voordelig huren van een verhuislift. U betaalt namelijk alleen voor de tijd dat u het materiaal nodig heeft. Vervoert u dus enkel een zwaar of groot object, dan huurt u de meubellift voor een klein deel van de avond of op zondag. Vervoer, bediening en beschermingsmateriaal voor uw spullen zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u eenvoudig en voordelig een verhuislift huren in Delft, Leiden of heeft u een verhuislift nodig in de avonduren of op zondag in Rotterdam? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

IMG_20200903_091123

Hoe werkt verhuislift huren?

Zeg vaarwel tegen vermoeiende verhuizingen en te groot meubilair in veel te krappe portieken.

  • Wij installeren en bedienen voor u de lift.
  • Wij helpen u met tillen.
  • Heeft u een spoed verhuislift nodig? Wij liften uw spullen binnen 24u.
  • Wij liften voor u tot en met de 8e etage.
  • Giraflift berekent géén voorrijkosten voor de eerste 20 km.

3 REDENEN OM VOOR GIRAFLIFT TE KIEZEN:

1. Sneller Klaar

Door tijdens een verhuizing gebruik te maken van een verhuislift bent u veel sneller klaar met uw verhuizing. Ook loopt u veel minder kans om iets te beschadigen aan uw woning of inboedel.

Professional Team

Onze verhuisliften worden bediend door een professional die ook meehelpt met het nodige sjouwwerk. Dit is onderdeel van onze GirafLift service.

Divers inzetbaar

Wij zijn actief in verschillende branches: verhuizingen, verbouwingen, verduurzaming en ontruimingen. De GirafLiften zijn zowel particulier en zakelijk in te huren.

GirafLift verhuislift huren in 5 stappen

GirafLift werkt altijd volgens dezelfde werkwijze. Om u een duidelijk beeld te geven van onze manier van werken, ziet u hieronder welke werkwijze wij hanteren.

U doet de aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar 085-1300060 .

Om de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift goed voor u in te kunnen schatten, zullen wij u vragen om foto’s van uw woning op te sturen.

U kiest zelf wanneer u de verhuislift wilt ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en tijd haalbaar zijn.

We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Daarnaast leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur van de GirafLift.

De verhuislift is ingehuurd! Na de bevestiging per mail zal de lift op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur worden neergezet. Wij bedienen de lift voor u en helpen met het sjouwwerk. Na de klus krijgt u een factuur per mail.

Verhuislift Rotterdam in de Avonduren of op Zondag

Heeft u een verhuislift in Rotterdam nodig in de avonduren of op zondag? Geen probleem, wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar om u op deze momenten te helpen bij uw verhuizing. Soms zijn er redenen waarom een verhuizing buiten reguliere werktijden noodzakelijk is: misschien wilt u uw werkdag niet onderbreken, of wellicht is het de enige tijd dat uw buren en medebewoners niet gestoord worden. Wat de reden ook is, wij staan klaar om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Het kan namelijk voorkomen dat u dacht het zonder verhuislift te kunnen, maar vaak zijn de portieken en trapgangen in Rotterdam smal, waardoor uw spullen snel beschadigd kunnen raken. Bijvoorbeeld een brede kast door een portiek verhuizen vergt een goed inschattingsvermogen. Vaak gaat het hier fout bij de draaicirkel in de trap. De ruimte is toch smaller dan gedacht. Hiervoor kunt u altijd onze verhuislift Rotterdam service inschakelen, ook buiten de reguliere werktijden.

Onze verhuisliften maken het verplaatsen van grote en zware spullen naar hogere verdiepingen een fluitje van een cent. Ook andersom kan het voorkomen dat u bijvoorbeeld een piano in de nieuwe woning naar boven wilt tillen. Dit blijkt toch niet te gaan. Ook daarvoor schakelt u gewoon onze verhuislift Rotterdam dienst in, ook op ongebruikelijke tijden.

Wij zorgen dat alle spullen netjes, veilig en snel verhuisd zijn. Een verhuislift huren in Rotterdam is een slimme en veilige beslissing, waar u zeker geen spijt van krijgt. Verhuislift met personeel huurt u bij GirafLift. Onze Rotterdamse verhuizers helpen u zelfs bij de verhuizing. Meer weten? Neem contact met ons op. Ook voor verhuislift huren in Den Haag en Delft schakelt u onze avond- en weekendverhuisliftservice in.

Ook na 17:00 beschikbaar

Bij GirafLift kunt u een verhuislift huren in de avonduren en op zondag. Wij begrijpen als geen ander dat het soms handiger is om buiten reguliere werktijden te verhuizen. Of het nu gaat om het vermijden van verkeersdrukte, het beperken van overlast voor buren, of het feit dat uw eigen agenda doordeweeks al vol zit – wij staan klaar om u te helpen. Onze GirafLift-service biedt de flexibiliteit die u nodig heeft.

Onze verhuisliften, bediend door ervaren verhuizers, maken het verplaatsen van grote en zware objecten veilig en efficiënt. U betaalt alleen voor de tijd dat u de lift nodig heeft, waardoor u kosten bespaart. Bovendien helpen onze verhuizers niet alleen met de bediening van de lift, maar ook met het sjouwen van uw spullen.

Een verhuislift huren buiten de reguliere werktijden is een slimme manier om stress en ongemakken te vermijden. Wij bieden onze verhuisliftservice zowel aan particulieren als zakelijke klanten aan, ook op ongebruikelijke tijden. Wij liften uw goederen direct tot en met de achtste verdieping. Bovendien, als u onze verhuisliftservice inschakelt, maakt u het zichzelf niet alleen gemakkelijker, maar draagt u ook uw steentje bij aan het goede doel voor wilde giraffen in Zuid-Afrika. Wij doneren namelijk voor iedere gehuurde verhuislift 5 euro aan het goede doel voor de Zuid-Afrikaanse giraffen die in het wild leven. Neem contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de avonduren en op zondag.