Diensten – verhuislift huren

Diensten – verhuislift huren

Verhuislift €99 per uur

Wilt u meerdere meubels of objecten door ons naar boven laten tillen? In dit pakket liften wij zo veel mogelijk voor u omhoog binnen 1 uur. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, is dit pakket ook te boeken voor meerdere opeenvolgende uren.

Altijd op tijd en bereikbaar

Als u GirafLift inschakelt om uw bank via het raam of uw koelkast via balkon binnen te krijgen, kunt u ervan uitgaan dat we altijd op tijd voor u klaarstaan. Daarnaast krijgt u altijd een tracking code van ons, zodat u precies kunt zien waar de chauffeur van uw verhuislift zich bevindt. Wanneer u ons met spoed nodig heeft, kunt u ook contact met ons opnemen. Indien mogelijk zijn wij regionaal al binnen een uur bij u op locatie. Als u een verhuislift wilt huren in Noord- of Zuid-Holland, zijn wij 24/7 voor u beschikbaar. Wij kunnen u dus helpen bij uw verhuizing op elk moment van de dag en week. Neem direct contact met ons op om er zeker van te zijn dat er een verhuislift beschikbaar is op het moment dat u het nodig heeft.

Bent u net verhuisd en wilt u de verbouwing of klussen in huis graag uit handen geven? Neem contact op met onze zuster bedrijf Qlusjesman .
Beter bekend als de vrolijkste klusjesman en aannemer van Nederland die ook nog een 5 sterren service en resultaat geeft.