Contact

Werkgebied

Den Haag, Rotterdam, Delft,
Zoetermeer, Leiden,Leiderdorp

E-mailadres

NEEM CONTACT OP

Laat een bericht achter

Direct contact

Wij begrijpen het, je huurt een verhuislift niet elk maand een verhuislift.

Dus het is niet gek als je vragen hebt. Hier vind je de vijf meest gestelde vragen over het huren van een verhuislift. Indien je vraag hier nog steeds niet beantwoordt zijn, kan je ons altijd bereiken op whatsapp.

Wie bedient de GirafLift op locatie?

Al onze verhuisliften worden verhuurd inclusief een meewerkende operator en/of een ervaren verhuizer zodat u nooit zelf een verhuislift hoeft te bedienen. Zelf de handleidingen doorspitten en onveilige situaties door gebrek aan ervaring willen wij hiermee ook voorkomen. Onze operator is een echte ervaren vakman,  die bekend is met alles om jouw bezittingen veilig en snel te liften met een verhuislift.

Wat kost het om een verhuislift te huren bij GirafLift?

Bij GirafLift kun je een verhuislift huren voor een all-in prijs. Een verhuislift verhuren wij al vanaf € 79,- per opdracht inclusief btw en inclusief ervaren verhuisliftbediender. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten in de regio Den Haag. Wil je een lift buiten deze regio? Dat kan ook! Wij rekenen dan €0,50 per km.

Met deze duidelijke prijzen willen wij ervoor zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan. Geen onverwachte kosten, maar een duidelijke prijsafspraak.

Wil je meer weten over onze tarieven, klik hier. 

Hoe hoog kan de GirafLift komen?

De GirafLift gaat tot de 9e verdieping veilig en snel binnen enkele seconden. Om in details te treden gaat het tot 27 meter hoog.

Werken jullie ook in het weekend?

Jazeker, we werken 7 dagen per week. Dus ook op zaterdag en zondag, zonder extra weekend toeslag.
Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen verhuizen toch graag in het weekend. Onze verhuisliften zijn in het weekend ook gewoon beschikbaar.
We werken tussen 7:00 en 21:00, indien nodig gaan we door totdat je klaar bent.

Zelfs ons callcenter is in het weekend geopend! Dus bel direct.

Hoe kan ik betalen voor het huren van de GirafLift?

Betaling vindt direct na de lift plaatst en via pin of in contanten.