Verhuislift met spoed €129/uur

Verhuislift met spoed huren

Ben je aan het verhuizen in Rotterdam, Den Haag of Delft en wil je een verhuislift met spoed huren? Dat kan heel eenvoudig én snel bij GirafLift. Binnen 1 uur zijn wij op locatie en dat met een 24-uurs service. Wanneer u een verhuizing plant, kan het voorkomen dat er toch spullen zijn die met een meubellift makkelijker te verhuizen zijn. Hiervoor kunt u met spoed verhuislift huren Rotterdam en omgeving. 

Mocht u tijdens de dag van de verhuizing erachter komen dat u een verhuislift met spoed nodig heeft, bel dan GirafLift. Want bij ons kunt u een verhuislift met personeel huren. Met behulp van onze spoed verhuislift huren zijn omvangrijke en zware meubelstukken een stuk gemakkelijker, veiliger en sneller te verhuizen via het raam of balkon. Dankzij de minimale bewegingsruimte die onze spoed verhuislift nodig heeft, kunnen wij op veel locaties komen. Dus heeft u een verhuislift met spoed nodig? Bel de spoed service lijn van Giraflift, 24/7 bereikbaar, ook in het weekend! Onze verhuislift met personeel is binnen 1 uur op locatie. 

Verhuislift huren Den Haag en omgeving

Verhuizen kost tijd en kan kostbaar zijn. Om de verhuiskosten in de hand te houden, is een verhuislift huren Den Haag dan ook een voordelige oplossing. Dit maakt het verplaatsen van grote en zware spullen naar een hoger gelegen verdieping gemakkelijker en voorkomt ongewenste schade en ongelukken. Als bijkomend voordeel bespaart u tijd en geld. De klus wordt door onze specialisten namelijk een stuk sneller geklaard.

Bij GirafLift kunt u bovendien terecht voor goedkoop verhuislift huren. U betaalt namelijk alleen voor de tijd dat u het materiaal nodig heeft. Vervoert u dus enkel een zwaar of groot object, dan huurt u de meubellift voor een klein deel van de dag. Vervoer, bediening en beschermingsmateriaal voor uw spullen zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u eenvoudig en goedkoop een verhuislift huren Den Haag, Amsterdam of heeft u een spoed verhuislift Rotterdam nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

IMG_20200903_091123

Hoe werkt verhuislift huren?

Zeg vaarwel tegen vermoeiende verhuizingen en te groot meubilair in veel te krappe portieken.

  • Wij installeren en bedienen voor u de lift.
  • Wij helpen u met tillen.
  • Heeft u een spoed verhuislift nodig? Wij liften uw spullen binnen 24u.
  • Wij liften voor u tot en met de 8e etage.
  • Giraflift berekent géén voorrijkosten voor de eerste 20 km.

3 REDENEN OM VOOR GIRAFLIFT TE KIEZEN:

1. Sneller Klaar

Door tijdens een verhuizing gebruik te maken van een verhuislift bent u veel sneller klaar met uw verhuizing. Ook loopt u veel minder kans om iets te beschadigen aan uw woning of inboedel.

Professional Team

Onze verhuisliften worden bediend door een professional die ook meehelpt met het nodige sjouwwerk. Dit is onderdeel van onze GirafLift service.

Divers inzetbaar

Wij zijn actief in verschillende branches: verhuizingen, verbouwingen, verduurzaming en ontruimingen. De GirafLiften zijn zowel particulier en zakelijk in te huren.

GirafLift verhuislift huren in 5 stappen

GirafLift werkt altijd volgens dezelfde werkwijze. Om u een duidelijk beeld te geven van onze manier van werken, ziet u hieronder welke werkwijze wij hanteren.

U doet de aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar 085-1300060 .

Om de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift goed voor u in te kunnen schatten, zullen wij u vragen om foto’s van uw woning op te sturen.

U kiest zelf wanneer u de verhuislift wilt ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en tijd haalbaar zijn.

We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Daarnaast leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur van de GirafLift.

De verhuislift is ingehuurd! Na de bevestiging per mail zal de lift op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur worden neergezet. Wij bedienen de lift voor u en helpen met het sjouwwerk. Na de klus krijgt u een factuur per mail.

Verhuislift Rotterdam spoed

Heeft u een verhuislift Rotterdam spoed nodig? Geen probleem, wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar om u met spoed te helpen bij uw verhuizing. Het kan namelijk voorkomen dat u dacht het zonder verhuislift huren aan te kunnen, maar vaak zijn in Rotterdam de portieken en trapgangen smal, waardoor uw spullen snel beschadigd kunnen raken. Bijvoorbeeld een brede kast door een portiek verhuizen vergt een goed inschattingsvermogen. Vaak gaat het hier fout bij de draaicirkel in de trap. De ruimte is toch smaller dan gedacht. Hiervoor kunt u altijd onze verhuislift Rotterdam spoed service inschakelen.

Binnen 1 uur staan wij bij u op de stoep om de grote en zware spullen te verhuizen. Maar ook andersom kan het voorkomen dat u de piano in de nieuwe woning naar boven wilt tillen. Dit blijkt toch niet te gaan. Ook daarvoor schakelt u gewoon onze verhuislift Rotterdam spoed dienst in. Wij zorgen dat alle spullen netjes, veilig en snel verhuisd zijn. Onze verhuislift huren Rotterdam is een slimme en veilige beslissing, waar u zeker geen spijt van krijgt. Verhuislift met personeel huurt u bij GirafLift. Onze Rotterdamse verhuizers helpen u zelfs bij de verhuizing. Meer weten? Neem contact met ons op. Ook voor verhuislift huren Den Haag en Delft schakelt u onze spoed verhuislift service in.

Verhuislift huren spoed

Bij GirafLift kunt u een verhuislift huren spoed. Wij begrijpen als geen ander dat het heel vervelend is als u op de dag van de verhuizing erachter komt dat uw spullen niet door het trappenhuis naar beneden kunnen. Of dat na het sjouwen van de koelkast, bank en tafel het toch wel erg zwaar is voor uw rug. Onder andere om deze redenen kunt een verhuislift spoed huren. Onze GirafLift is binnen 1 uur ter plekke om u uit de brand te helpen. De meubellift is inclusief de huur van onze verhuizers, die zowel de verhuislift bedienen als meehelpen met het sjouwen van de andere spullen.

Een verhuislift huren spoed is een snelle, efficiëntie en slimme manier om veilig grote en zware goederen te verhuizen van de oude naar de nieuwe locatie. Wij bieden ons spoed verhuis service zowel aan particulieren als zakelijke klanten aan. Wij liften uw goederen direct tot en met de achtste verdieping. Bovendien als u onze spoed verhuislift service inschakelt, maakt u het zichzelf niet alleen gemakkelijker, maar u draagt u uw steentje bij aan het goede doel voor wilde giraffen in Zuid-Afrika. Wij doneren namelijk voor ieder gehuurde verhuislift 5 euro aan het goede doel voor de Zuid-Afrikaanse giraffen die in het wild leven. Neem contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar.