Dank je wel

Bedankt.

We hebben jouw aanvraag voor de GirafLift ontvangen! We gaan nu razendsnel controleren of het in onze agenda past en we komen binnen een paar uurtjes op terug.

We sturen jou een bevestigingsmail.
We hebben een bevestigingsmail voor jouw aanvraag naar jouw e-mailadres gestuurd. Heb je binnen 15 minuten nog geen mail ontvangen? Controleer dan even je spamfolder, voordat je je weer opnieuw aanmeldt.

GirafLift werkt altijd volgens de onderstaande stappen.

U doet de aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar
085 130 00 60 .

Om de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift goed voor u in te kunnen schatten, zullen wij waarschijnlijk om foto’s van uw woning op te sturen.

U kiest zelf wanneer u de verhuislift wil ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en deze tijd haalbaar zijn.

We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Daarnaast leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur van de GirafLift

De verhuislift is ingehuurd! Na de bevestiging per mail zal de lift op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur worden neergezet. Wij bedienen de lift voor u en helpen met het sjouwwerk. Na de klus krijgt u een factuur per mail.