Meubellift

Heb jij een Meubellift nodig?

Past jouw bankstel niet door de deur?

Heeft u onlangs een bank of bankstel gekocht en pas deze niet door de deur of trappengang.  Je probeert het al een uur lang en de bank staat nog altijd op de overloop. Jullie staan daar te zweten en hebben alles geprobeerd, maar het lukt niet om de draai te maken. Zo dichtbij en toch lukt het niet!

Gelukkig is er een mogelijkheid om deze toch naar de gewenste plek te krijgen. De meubellift van GirafLift  is e oplossing voor jouw probleem.

 

meubellift
IMG_20210507_144736-min

Waarvoor kan een meubellift gebruikt worden?

Een meubellift wordt ingezet voor het liften van allerlei object.  De naam doet misschien vermoeden dat het enkel om meubels gaat, maar dat klopt niet. Wij hebben een opsomming van mogelijke objecten die gelift kunnen worden met behulp van een Meubellift:

  • Banken en bankstellen
  • Kasten
  • Koelkasten
  • Vaatwassers
  • Airco's
  • Tafel
  • Gasfornuis
  • Wasmachine

3 REDENEN WAAROM U VOOR GIRAFLIFT KIEST:

1. Sneller Klaar

Door tijdens een verhuizing gebruik te maken van een verhuislift bent u veel sneller klaar met uw verhuizing en loopt u veel minder kans om iets te beschadigen aan uw woning of aan uw inboedel.

2. Professioneel ontzorgd

Onze verhuisliften worden bediend door een professional die ook meehelpt met het nodige sjouwen.

3. Particulier en zakelijk

Wij zijn actief in verschillende branches: verhuizingen, verbouwingen en ontruimingen. De GirafLiften zijn beide particulier en zakelijk in te huren.

Een GirafLift huren in 5 stappen

GirafLift werkt altijd volgens dezelfde werkwijze. Om u een duidelijk beeld te geven van onze manier van werken, ziet u hieronder welke werkwijze wij hanteren.

U doet de aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar 085-1300060 .

Om de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift goed voor u in te kunnen schatten, zullen wij u vragen om foto’s van uw woning op te sturen.

U kiest zelf wanneer u de verhuislift wilt ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en tijd haalbaar zijn.

We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Daarnaast leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur van de GirafLift.

De verhuislift is ingehuurd! Na de bevestiging per mail zal de lift op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur worden neergezet. Wij bedienen de lift voor u en helpen met het sjouwwerk. Na de klus krijgt u een factuur per mail.

Indien je naar verwachting toch meer dan 3 artikelen naar boven of beneden wilt liften adviseren we onze dienst Lift per uur