Verhuislift huren Rotterdam

Verhuislift huren Rotterdam

Verhuislift huren Rotterdam bij GirafLift

Wilt u een verhuislift huren Rotterdam? Schakel GirafLift in voor uw verhuizing. Een verhuislift huren scheelt u namelijk een hoop tijd en ergernis. Soms is een meubellift huren ook nodig voor het zware werk. U hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken of uw meubilair door de deuropening past. Door onze ladder- of meubellift huren kunnen wij omvangrijke of zware meubelstukken, zoals een bank of piano, veilig en snel via het raam of balkon naar de juiste verdieping verhuizen.

Dankzij de minimale bewegingsbreedte kan onze verhuislift Rotterdam op veel locaties komen. Uiteraard is het afhankelijk van de ruimte die het buiten biedt, de hoogte die overbrugt moet worden en de zwaarte van de meubels. Wilt u ook onze verhuislift huren Rotterdam? Neem dan zeker contact met ons op. Naast onze gewone dienst verhuislift huren, bieden wij ook een spoedservice aan waarbij binnen 24 uur uw goederen gelift zijn. Wij komen je graag helpen bij je verhuizing in Rotterdam en omgeving, vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze die past bij uw woning.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u gratis advies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of voor het maken van een afspraak. Een verhuislift huren kan dus makkelijk.

Zelf verhuizen Rotterdam: huur verhuislift?

Zelf verhuizen Rotterdam? Huur verhuislift van GirafLift in. Wij geven een scherpe prijs en een hoge service. Bij meubellift huren is daarom altijd tenminste één van onze vakbekwame verhuizers aanwezig. Onze verhuizers hebben niet alleen de ervaring, maar ook de kennis om de verhuis lift op de juiste manier te bedienen. Tevens wordt gelet op de veiligheid. Er mogen namelijk geen spullen overhellen of verkeerd ingeladen worden in de lift. 

Welke liftservice is geschikt voor u bij het verhuizen Rotterdam? Zodra u contact opneemt met GiraLift voor verhuislift huren Rotterdam, bespreken we met elkaar welke verhuislift ingezet wordt. Indien er veel zware meubelen getransporteerd moeten worden, is een verhuislift benodigd die het juist gewicht aan kan. Het draagplatform van de lift moet namelijk groot genoeg zijn voor de meubels, apparatuur en andere verhuisgoederen. U kunt daarvoor uiteraard terecht bij ons verhuisbedrijf. 

Welke goederen kunnen in een meubellift?

Het is van belang om van tevoren te weten op welke verdieping de verhuizing plaatsvindt, zodat de juist meubellift wordt meegenomen. Ook als u zelf aan het verhuizen bent in Rotterdam, Delft of Den Haag en erachter komt dat u toch een verhuislift huren wilt, belt u direct met GirafLift. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar en doen ons uiterste best om een beschikbare verhuislift met spoed in te zetten. Bij spoed kunnen wij uw spullen bovendien binnen 24 uur liften. 

 

Een meubellift huren is een snelle, efficiëntie en economische manier om grote en zware goederen eenvoudig te verhuizen. Denk hierbij aan goederen zoals: 

 • Koelkast en vriezer
 • Vaatwasmachine
 • Wasmachine en wasdroger
 • Bankstellen en fauteuils
 • Piano
 • Boekenkasten
 • Schilderijen of grote kunstobjecten
 • Eetkamertafel of bureau

GirafLift en het goede doel

Verhuislift huren Rotterdam doet u uiteraard bij GirafLift. Niet alleen omdat wij de beste service verlenen, een scherpe prijs aanbieden, maar ook omdat wij een organisatie steunen die in Zuid-Afrika de giraffen in het wild verzorgt. Voor iedere verhuis lift die bij ons wordt ingezet, gaat er namelijk vijf euro naar het goede doel voor de Zuid-Afrikaanse giraffen. Door een verhuislift Rotterdam te huren maakt u het zichzelf niet alleen makkelijker tijdens de verhuizing, maar u draagt ook uw steentje bij aan het goede doel voor de wilde giraffen. 

Waarom verhuislift huren Rotterdam bij GirafLift?

 • 24/7 bereikbaarheid en inzetbaarheid.
 • Scherpe prijs en hoge kwaliteit.
 • Verhuislift huren is inclusief vakbekwame verhuizer.
 • Veilig verhuizen van uw waardevolle spullen.
 • Geen gesjouw met zware meubelen, wij helpen mee.
 • Heeft u spoed? Wij liften uw goederen binnen 24 uur.
 • Wij liften tot en met de 8e etage.
 • Verhuislift huren en doneren aan goede doel in één.

Wij verhuizen alle goederen in de regio Zuid-Holland voor particulieren en bedrijven. Neem contact op voor een gratis offerte voor verhuislift huren Rotterdam. Ook voor verhuislift huren Den Haag en Delft schakelt u GirafLift in.

Gewoonweg Duidelijk

Stappenplan voor een GirafLift

GirafLift werkt altijd volgens dezelfde werkwijze. Om u een duidelijke beeld te geven van onze manier van werken. Hier ziet u welke werkwijze wij hanteren.

GirafLift werkt altijd volgens de onderstaande stappen.

U doet de aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar 085-1300060 .

Om de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift goed voor u in te kunnen schatten, zullen wij waarschijnlijk om foto’s van uw woning op te sturen.

U kiest zelf wanneer u de verhuislift wil ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en deze tijd haalbaar zijn.

We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Daarnaast leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur van de GirafLift

De verhuislift is ingehuurd! Na de bevestiging per mail zal de lift op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur worden neergezet. Wij bedienen de lift voor u en helpen met het sjouwwerk. Na de klus krijgt u een factuur per mail.

DIRECT

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Adresgegevens

Aan de hand van de foto kan de plaatsing van de lift ingeschat worden. *Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Contactgegevens